onsdag den 30. april 2008

AHHHH!!!

Det lysner :)

Vi har siden slutningen af marts døjet med afbrudt nattesøvn. Mathias har simpelthen rodet og rodet rundt i sin sengetid, nattesøvn og ikke mindst fornemmelsen af hvornår det er ok at stå op.

Han har ellers været så nem at ligge i seng - uanset hvor vi befandt os, har det bare været at sige godnat kl. 19.30 og så sov han igennem til kl. 7. Så det har godt nok været streng at stå med en dreng, der bare skreg når han skulle i seng og bruge 45 min. på den kamp. Og blive vækket om natten af en dreng, der var utrøstelig og bare ville over i vores seng - men ikke kan ligge stille og derfor roder rundt i 1 times tid, hvorefter det kan lade sig gøre at ligge ham igen. Og blive vækket kl. 5 af en dreng, der absolut vil ha' morgenmad og slet ikke vil overveje at hvile lidt længere....PUHA

Derudover har han været komplet umulig i samme periode. Nok ikke så underlig den manglende søvn taget i betragtning. Men det er nok også kombineret med den satans "selvstændighedsperiode", som han er på vej igennem. Han vil bestemme ALT ALT ALT! og får han ikke sin vilje bliver han både, sur, ked, gal, pylret, hysterisk og helt umulig at tale fornuft til.

Heldigvis ser det ud til at vi er på vej ud på den anden side af begge faser :) Vi har i hvert fald haft både 2 relativt gode dage og nætter.

Mon ikke det også hænger lidt sammen med at han er tilbage på astmamedicinen, så det ikke driller ham. Og at betændelsen i øret nu får lov at rende, da vi holder øregangen renset, så der er passage.....??? Man kan jo kun gisne. Og som forældre bliver man aldrig klog på hvad årsagen til problemerne er og ej heller hvilket tiltag, der løste problemet. Så jeg formoder at man er næsten lige så meget på bar bund med barn nr. 2, som med nr. 1 ;)

Ingen kommentarer: