torsdag den 24. april 2008

Mathias' ører

UPDATE!!!

Ørerne render stadig, så vi var ved ørelæge her til formiddag, hvor han konkluderede at: "Højre øre flyder!!!" Ja, det vidste vi godt. Nå, men vi fik besked på at begynde at skylle hans øre med det sædvanlige saltvand og se det an i 7-10 dage. Dommen over venstre øre var at det ser ok ud, men at drænet er faldet ud og ligger i øregangen (falder selv ud...). Hvordan det øre så reagerer, når trommehinden vokser sammen efter 1 års udluftning er jo ikke godt at vide. Højre øre er fyldt med betændelse men har da stadig drænet. Dog er fristen nok ret kort, da det højst sandsynligt også snart falder ud.

FUCK

Vi kender turen. Skylningen virker ikke, så skal vi skylle med saltvand blandet op med eddike. Det virker heller ikke, så begynder de at suge betændelsen ud. Det virker heller ikke. Så hiver de drænet ud, fordi bakterierne har fået grobund dér. Så skal vi se det an, men ørerne driller stadig og så efter ca. 3 mdr.s helvede skal vi igennem en grufuld fuld narkose, hvor de sætter nye dræn i og denne gang tager de sikker polypperne også. De andre gange har han været for ung til at de ville tage dem, selvom de er ret store. Det kan jo så måske være at vi er heldige at en ny omgang dræn giver ro i 1 år mere og at fjernelsen af polypper, giver mere luft generelt og derfor også hjælper på astmaen. Det var der i hvert fald en bekendt, der har oplevet.

Opdatering følger!
______________________

For F*****

Man skal sgu' aldrig sælge skindet for bjørnen er skudt.

Vi troede faktisk på at Mathias' ører var fine. Siden han fik dræn i for 1 år siden, har alt åndet fred og idyl. Vi troede på at når drænene en gang faldt ud, så ville hans ører nok være fine og kunne klare sig selv.

Mathias har fået et tilbagefald i forhold til astmaen, som I har kunnet læse. Dette var kombineret med halvhøj feber over 2 dage. Feberen forbandt vi med forkølelsen. Men det kunne nu godt se ud til at feberen hang sammen med en mellemørebetændelse! Ja, på trods af dræn........(?) I går begyndte det i hvert fald pludseligt at rende voldsomt fra hans højre øre. Det snaskede ikke bare sådan lidt, men der hang rent faktisk dråber fra hans øretip, så hans bluse var helt våd og klistret.

FUCK!!! Tænkte jeg altså bare og vidste hverken ud eller ind. Når man har været igennem sådan et forløb, som Mathias har, hvor vi en overgang havde fast tid ved ørelægen 2 x ugentligt og har kæmpet med de forbandede ører i over 1 år, så bliver man sgu' lidt panisk ved tanken om at det skal til at starte forfra igen.

Da jeg ringede til ørelægen i morges, fik jeg at vide at vi skulle se det an hen over weekenden. Hvis det stadig render mandag, skal der kigges på ham med det samme. Det der bekymrer mig er at bakterierne får grobund i drænet, så drænet skal trækkes ud. Det har han prøvet og det var der absolut ikke noget sjovt ved :(

øv øv, efter en lykkelig vinter uden sygedage, ramler det hele synes jeg :(

Ingen kommentarer: