mandag den 27. oktober 2008

Nyt om ungerne

Ja, har altså helt glemt at lave et indlæg om den største dag i nyere tid ;) Mathias blev 3 år den 3. oktober!

Det var en dejlig dejlig weekend, hvor han blev fejret efter alle kunstens regler. Vi har blot efterfølgende fået et problem...vi kan ikke være her for alt hans legetøj. Godt vi inden for overskuelig tid kan flytte ud i det nye og få lidt mere plads (glæder mig allerede til Ikeaturen, hvor der bl.a. skal købes opbevaringsreoler til legetøj).

Vi har for nyligt forsøgt at køre ham ned på halv dosis astmamedicin, men har måtte erkende at han har det bedre på fuld dosis... :( Men bare han har det godt...og det har han, når han er på fuld dosis.)

I april faldt det ene dræn ud og siden har det været lidt op og ned med ørerne, men nok mest ned. Så derfor skal han i morgen til ekstra kontrol ved ørelægen inden han skal ha' nyt (eller nye) dræn på onsdag. Kontrollen i morgen skal afgøre hvorvidt 2 penicilinkure lige efter hinanden har givet ro nok i øret til at det kan lade sig gøre at sætte drænet i. Paradoksalt nok, så nytter det ikke at sætte dræn i et øre, der virkelig har det skidt. Problemet er at drænet risikerer at blive afstødt eller anlægge biofilm (blive snasket og grobund for baktierierne og dermed gøre problemet værre). Om han skal ha' 1 eller 2 nye dræn afgøres først under selve "operationen". Hans højre dræn sidder nemlig stadig efter 1½ år og det er ikke sikkert at det er nødvendigt at skifte det... Men det er altså aldrig rart at skulle ha' dræn i, for det foregår altså i fuld narkose!!! Så moderen bekymrer sig jo en lille smule :S

På trods af hans lange sygdomshistorie er han en glad, frisk dreng med tonsvis af energi og glæde :D

Kamille er der ikke så meget at sige om...hun vokser, trives, er glad og veltilpas. Hun er næsten altid smilende...dejlig dejlig unge :)

Her er jeg med ungerne i gang med at lave "boller i karin", som Mathias kalder det. Kamille sidder i strækviklen, som jeg bare er rigtigt glad for.

Mathias er en god hjælp i vores byggeri
Jeg har været i gang med at gøre køleskab rent, men der var et stort stort dyr, derinde, som jeg ikke kunne vaske væk ;)Ingen kommentarer: