lørdag den 17. januar 2009

Hjemvendt fra skiferie 2009

Jeg har været i Saalbach og leget skibums...og det var dejligt dejligt!

Vi var afsted med min svoger og svigerinde, en kusine og en flok af deres venner (som vi dog kender godt) og ikke mindst; min mor, som babysitter :D

Jeg lærte at mine børn kan klare sig ganske fint uden mig! Til en vis grænse, så melder længslen sig og så er det slut med at stå på ski.
Jeg lærte at man hjemmefra skal lave klare aftaler omkring ens forventninger.
Jeg lærte at en 3 årig ikke kan stå på ski (i hvert fald ikke min 3 årige).

Min mor fik halsbetændelse og bronkitis, men klarede alligevel ungerne, så det var sejt gået og jeg fik stået mere på ski end jeg havde forventet med en lille tøs, der fyldt 6 måneder i går og en dreng på 3.

Til andre skiglade kan jeg anbefale Saalbach....masser af pister, top proffessionelt skiområde med 80% snegaranti (betyder at selvom det overhovedt ikke har sneet garanterer de sne på 80% af pisterne pga. snekanoner), masser af små beværtninger på pisterne med kolde øl, varm kakao mit rohm og solstole. I forbindelse med Saalbach ligger Leogang med stort børneområde.

Jeg ligger lige billeder ved fra toppen af Schattberg (2011m højde). Bl.a. hvor hele familien er oppe for at få en kop kakao...Kamille sidder i sin elskede vikle og nyder livet.


Ingen kommentarer: