tirsdag den 20. januar 2009

Neurologisk undersøgelse

Jeg ved ikke om I mindes at jeg har nævnt at der er lidt bøvl med Kamilles venstre arm.

Siden Kamille var omkring 2 mdr. har vi "været inde i systemet" og fået besøg af en dygtig og rigtig flink børnefysioterapeut, der siger at der er øget tonus i armen.

Jeg har flere gange snakket med lægen, der ikke mener det er noget særligt og hans forhåbning er at det går væk af sig selv i løbet af et par år. Det irriterer mig lidt, at han ikke kan forstå at jeg har et behov for at få afklaret, hvad der helt nøjagtigt er galt med armen. Derfor har jeg presset en henvisning til en neurologisk undersøgelse igennem.

Heldigvis er fysioterapeuten helt enig i den gode mening med at få Kamille undersøgt. Også selvom hun siger at det ville komme bag på hende at de finder noget andet end hun allerede har konstateret og at behandlingen skulle være en anden. Jeg gør mig heller ingen forventninger om at armen pludselig skulle fungere perfekt, men ønsker svar og vished!

Så nu sidder vi og venter på brev fra sygehuset om undersøgelsen ved deres neurologiske specialist. Og er spændt på, hvor lang ventetid der kan være.

Ingen kommentarer: