søndag den 22. marts 2009

Prøv at følge med...

...ja, for det er lige før vi ikke kan følge med Kamilles fremskridt.

  • for 14 dage siden kom hun op på strakte arme liggende på maven. Jeg troede faktisk at det ville tage meget meget lang tid inden hun kunne det. Det er trods alt i armen og hånden hendes CP er mest tydelig lige nu. (hun har ikke gjort det siden, men nu ved vi at hun kan :D )

  • Hun skal næsten ikke ha' hjælp til at trille mere.

  • for 1 uge siden trænede vi som sædvanlig "kravlestilling" og pludselig holdte hun sig selv oppe og stod faktisk og vuggede frem og tilbage - sådan helt som babyer nu gør når de gerne vil kravle. Hun har gjort det flere gange siden....

  • 2 dage efter begyndte hun at løfte numsen og trække BEGGE ben op under sig. Og det gør hun hele tiden igen og igen (det bliver ikke til så meget...men det skla nok komme)

  • for 4 dage siden begyndte hun at klappe på komando - godt nok kun med én hånd på bordet. I går begyndte hun såmænd at klappe med 2 hænder (hun klapper med sin gode højre på håndryggen af den venstre). Helt fantastisk!!!

  • Hun kysser mig (med åben mund), når jeg siger kys kys og laver kysselyd. Og det er næsten det samme som at dø og komme i himlen :)

  • På minus siden ser vi at Kamille trættes hurtigere ved nye situationer og situationer med mange mennesker. Hun holder godt ud, men ganske pludseligt knækker filmen og hun bliver dybt ulykkelig og skal sove NU NU NU!


Det er bare en lille del af det, der er Kamille. For først og fremmest er hun det mest vidunderlige lille pigebarn. Hendes sind og væsen er så mildt og glad. Hun er ubeskrivelig og vi er alle 3 totalt forelskede i hende.

På billedet herunder hjælper ungerne hinanden med at slikke skålen med kagedej :)

1 kommentar:

Alphafeen sagde ...

...jamen altså hvor hun kan :) Fjord trækker da hverken benene op under sig, rokker, el gør nogen som helst andre anlæg til at kravle...og klappe gør han heller ikke :)