mandag den 4. maj 2009

Stakkels stakkels lille dreng

Mathias har det godt nok ikke godt for tiden. :(

Han er hårdt ramt af sin astma og for at det ikke skal være løgn, er han blevet snottet og så står der snot ud af begge ører (m. dræn).

I løbet af 1½mdr. ca. er han gået helt ned med astma 3 gange, hvoraf de 2 er resulteret i en indlæggelse på børneafdelingen - så, det er dælme ikke for sjov!!! Det tager ham ca. 14 dage at komme lidt op efter sådan en tur, så I kan jo nok regne ud at med 3 ture på 1½mdr er der ikke meget "rasktid" - faktisk ikke andet end et par dage hist og pist!

Sidst han var indlagt øgede de hans dosis af den forebyggende spray til det 4-dobbelte, da de mente at han simpelthen måtte være undermedicineret, hvilket også nok skal passe. Men nu er han dårlig igen og fuld af slim i lungerne. Astmaspecialisten på sygehuset siger at det føles som om man kvæles. Ikke så sært han bliver så ked af det :*( Og den høje dosis burde ellers virke nu, så hvad dælen sker der ????????

Brian har tænkt på om det kunne være Bumle (altså vores nye kat) han reagerer på. Først afviste jeg det, for jeg synes ikke han viser nogen allergisk reaktion, men nu ved jeg sgu' snart ikke mine levende råd længere og derfor skal han priktestes for overfølsomhed over for kat i morgen.

Så i morgen er D-day for katten Bumle!

Ingen kommentarer: