lørdag den 13. juni 2009

lille skæbne....hvor meget kan en mor klare?

Min lille Kamille på knapt 11mdr er født med en venstresidig hemiparese. Hun er den sejeste supergirl (selvom hun er et lille bitte myr på kun 7,5kg), der okser frem og trodser sit handicap. Hun er faktisk næsten alderssvarende.

Og så sker det bare - som lyn fra en klar himmel at hun lørdag morgen bliver så stille (snakker ellers konstant) og pludselig vender hun det hvide ud af øjnene. Jeg griber straks fat i hende, men der er ikke rigtig kontakt. Flere gange vender hun det hvide ud af øjenene og vi beslutter os for at ringe 112, men på vej ud til telefonen, smiler hun pludseligt til mig... Vi tager til vagtlægen, der tænker det samme som os..epilepsi! Hun er frisk og glad, så vi tager hjem og håber at det bare var en enkelt lille episode - EN Fejl!!!

Næste morgen, bliver vi klar over at det ikke er en fejl, for hun får et nyt anfald. Vi ringer straks til lægevagten og tvinger ham til at ringe til børneafdelingen og sige at vi kommer NU!!! Først vil han se os, men det har jeg absolut ikke tid eller lyst til. Med god pres, lykkes det at få lov at køre direkte til sygehuset.

Nu er flere dages undersøgelser og overvågning slut og vores datter har en ny diagnose: Epilepsi! Vi er hjemme på weekend og skal tilbage på mandag med observation og ny EEG.

Heldigvis ser det ud til at medicinen virker hurtigt. Hun været medicineret siden tirsdag aften og har kun haft 1 anfald siden :) Jeg synes bare det er pisse barskt! Vi troede SÅ meget på fremtiden.. at hun kunne arbejde sig ud af CP'en og så får vi sådan en kold klud smidt i ansigtet. Det er fandme uretfærdigt. Vores smukke livlige solstråle skal bare ikke igennem det også. FUCK. Det er bare for meget!

Vi fik fremskyndet hendes MR-scanning og jeg må sige at jeg er i chok over resultatet. Min datter har et hulrum i højre hjernehalvdel på ca 5cm - Det er jo enormt!!! Det kan man godt nok ikke se på hende!!! Hun står faktisk med gode chancer for at arbejde sig ud af hendes CP....jeg fatter det ikke.

Jeg har fået trukket tæppet væk under mig og falder og falder. Jeg har slet ikke ord, der kan beskrive hvad jeg gennemgår i disse dage. Vores datters kontaktlæge har heldigvis været der hver dag i denne uge, hvor vi har været indlagt og har sørget for at vi får lov at snakke med deres psykolog - det tror jeg godt nok bliver nødvendigt nu. Kan sgu' ikke kapere mere.

Tænk sig hvad så små skæbner skal igennem.

Jeg er blevet slået omkuld, men er heldigvis mor til verdens lækreste Kamille

Indsætter lige et billede fra i dag, så I selv kan se at hun er ok!

1 kommentar:

Alphafeen sagde ...

Hold op det er heftig læsning, hvor er jeg glad for at hun har det godt trods omstændighederne! Og kan godt nok godt forstå at du rammer kanten af hvad du kan klare. Kram herfra