lørdag den 10. oktober 2009

bare en lille bitte nyhed...

Som min veninde beskrev det: "Det hele sker da også på en gang hos jer - både det dårlige og det gode". Og jeg måtte svare hende at ja, vi lever temmeligt intenst for tiden...

Når vi fortæller det til familie og venner er reaktionen sådan set den samme over hele linien: De griner - faktisk sådan helt fjantet.

Jeg er helt uplanlagt blevet gravid....MEGET uplanlagt!

Det var sådan set et ret stort chok for os. Også fordi det passer så pisse dårligt ind i vores liv lige nu. Helt ærligt, de fleste af jer kan nok forstå at vi har en del løse ender i forhold til Kamille og også i forhold til at jeg står uden job. Det er svært nok at få et arbejde som marketingkoordinator, når man ikke kan arbejde fuld tid (pga. 6 timer ugentligt til fys og ridefys med Kamille) og det bliver jo noget nær umuligt når man oven i købet er gravid - jeg er jo ikke lige frem en stor gevinst for en virksomhed lige nu (det er jeg jo under normale omstændigheder - jeg er jo knalddygtig ;) ).

Men som om det ikke var chok nok, så siger lægen så at jeg er laaangt henne - nok omtrent 14-15 uger (til info så er man gravid i 40 uger!). WHAT!!!!
Dejligt at jeg har overstået de første 3 frygteligt måneder uden tegn på kvalme, træthed eller de sædvanlige bækkenproblemer, men noget af et chok at man som 3. gangs gravid kan gå så langt uden at opdage det... En veninde mente at jeg nok har haft rigeligt at tænke på den seneste tid... Og det kan der jo være noget om.

Så nu venter en terminsscanning. Det får man ikke normalt - kun når man ikke har den fjerneste anelse om hvornår det er sket og hvornår baby kunne tænkes at melde sin ankomst. Denne scanning forventer jeg ligger om ca. 14 dage... Temmeligt spændende!!!

Nu hvor chokket har lagt sig lidt, så er vi da meget glade og ser frem til lyden og duften af ny baby hjemme hos os igen (men tro mig, så er det dælme også slut med små babyer - 3 børn på 4½ år, så er min pligt vist gjort).

Mathias siger at det skal være en lillebror, for vi har jo allerede en lillesøster - LOGIK! Han mener også at lillebror skal hedde Oscar... (jeg vil gerne opfordre til en lille afstemning i kommentarfeltet - kan man kalde sit barn for oscar???). Sødt at han har en mening om det :)

Ja, det var bare vores lille bitte nyhed :)

1 kommentar:

Alphafeen sagde ...

Oscar er da cute :) og TILLYKKE :)
Rart med en medsøster i båden med "hov for pokker jeg er sgu da gravid"!!! Hvornår temin?
Kh C