mandag den 24. oktober 2011

PIKTOGRAMMER

Jeg har ikke fortalt så meget om det...og tror heller ikke I sådan lige får hele historien, men "Thværtifal" kan I få lov at se Kamilles nyeste hjælpemiddel


Dette er piktogrammer, der skærer dagen ud i spiselige bidder og f.eks. gør det lettere at acceptere skift i aktivitet og at man ikke lige kan få lov til det man ellers havde sat sig i hovedet at man ville. Der er nok mange børn i det ganske danske land, der ville ha' godt af en ekstremt struktureret dag, men vores Kamille er så en af dem, der ikke bare har godt af det, men hvor det er en nødvendighed for at mindske indvendigt kaos.

Kamilles har også fået en kugledyne (eller lånt af sin fys indtil bevillingen på hendes egen går igennem) for at hjælpe hende med at sove - og vi ELSKER den og den søvn vi pludselig får :)

Og så kan jeg lige så godt få det sagt: Vi har fået bevilliget hjemmeaflastning. Vi får en sød dame/pige til at hjælpe os herhjemme. Vi har ikke valgt hende endnu, men vi er meget tæt på og vi GLÆDER os enormt meget til at få nedsat vores stressniveau og til at både Kamille og de andre unger får en bedre hverdag.

(og hold da op hvor er I mange der læser med!!!!)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej lyder rigtig godt med de piktogrammer er det sådan du har dem liggende og evt kunne få dem

Heidi sagde ...

Hej Jan
Nej, jeg har ikke liggende til uddeling. Det er ganske enkelt et for stort arbejde og behovet skrifter løbende - og så er du på den igen.
Man kan købe et program, der hedder boardmaker (det er dyrt)
Eller prøv at google picto selector. Det kan det samme og er GRATIS :)

vh, Heidi