mandag den 10. oktober 2011

Resultatet af operation nr. 2

Kamille var panisk da gipsen skulle af, men hun havde også en rigtig voldsom oplevelse i bagagen fra sidste gang, hvor de brugte 15-20 minutter på det fordi de ikke kunne få den af.


Nu er hun nervøs og øm i foden. Hun vil ikke støtte på den, men jeg forventer at hun er lige så sej som hun plejer og kommer lynhurtigt på benene igen.
I morgen starter genoptræningen!
Arrene er store - så er du advaret!


Først hendes akillesseneforlængelse; 3 bitte små snit 

 Så hendes post tib transfer, der kræver 2 snit på begge sider af foden. Hun havde massiv arvæv fra første operation, så snittene blev længere af den grund.

Ja, det er lidt stort, men det er ligegyldigt, bare hun får fri bevægelighed og mulighed for at være den pige med  krudt i rumpetten, som hun er :)
Jeg har en ven, der kalder hende for GULVRAKETTEN og det er lige hvad hun er <3 og det er lige det vi ønsker at hun skal blive ved med at være. Ikke indskrænket eller hæmmet. Bare Kamille for fuld udblæsning!
Vi håber det her er løsningen!

1 kommentar:

Vibeke sagde ...

...tak for tanken Heidi, du efterlod min mand med tåre i øjnene...
Jeg synes sårene ser rigtigt fine ud, store ja men pæne. det bliver godt!! og ja jeg er ikke et sekund i tvivl om at Kamille inden længe er oppe i fuld fart igen. KAMILLE ER JO SEJ!!
vi snakkes! Mange knuser og tanker fra Vibeke og Claus