tirsdag den 15. november 2011

Tak for de krydsede fingre..

...det hjalp! :)

(nu tager vi lige alt det gode først :P )

Keld var meget tilfreds med Kamilles fod og resultatet af operationen.
Nu vil han ikke se hende i januar, som aftalt, men først om ½ år - Fantastisk!!!

Han kunne nu alligevel godt se at hun stadig går indad på fødderne. Det vigtige her er at hun faktisk går indad på begge fødder og da hun kun er spastisk i venstre side, ja så handler det om noget andet.
Så fik Kamille et mærke mere på sin skjorte (altså i overført betydning!) og nu har hun så noget der hedder: Fremadvendte lårbenshalse (tror jeg nok han sagde..). Hvilket er noget 10% af alle danske børn har og 9 ud af 10 vokser fra det. Resten bliver opererede i teenageårene (så den tid den sorg).

Han mente godt at kunne se at hun går en anelse mere indad på venstre fod og derfor talte vi om hvad der kunne gøres. Kamilles søde fys var med inde hos Keld og hun havde nogle forslag og Keld havde nogle andre. Men heldigvis blev det helt afblæst at hun kunne ha' glæde af en skinne lige nu. Kamille fik en henvisning til en bandagist, der får frie (næsten da!) hænder til at finde den rigtige løsning for at dreje foden en smule ud ad.

Så på fredag skal Kamille og hendes far en tur til Jette hos Ortos i Kolding. - Føler næsten vi kender hende fordi vi har hørt så meget om hende fra mange andre - kun godt! :)

Jeg skal ikke med - jeg skal bare koncentrere mig om at arbejde efter sidste uges massive sygdom, der gav mig alt for meget fravær...

Og så da lige et par billeder af prinsessen <3
(I hendes julekjole, der lige skulle prøves på inden jul - og ja, det er egen produktion!)

Ingen kommentarer: