fredag den 23. december 2011

Twister

Nu er det ganske vist snart nytår og mange vil danse munter rundt, men det er nu ikke en dans overskriften hentyder til, men Kamilles kropsbårne hjælpemiddel.
Twisteren skal rette hendes fødder op, så snuden vender fremad.
Det er et bredt elastikbælte med lodrette stivere og elastikker, der løber rundt om hvert sit ben og bliver spændt fast på skoene.

Og hvorfor skulle dette være nødvendigt, når hun lige har været gennem 2 operationer, der skulle rette foden op? Er operationerne da mislykket?

Nej!
Operationen i september ser ud til at ha' gjort hvad den skulle. Der er bare stødt det til at Kamille har forudvendt lårbenshalse, hvilket betyder at hun vrider benene helt oppe fra hoften (Begge ben!) og det kan en operation af senerne i foden ikke ændre på. Normalvis er det ikke noget man vil gøre noget ved, men i Kamilles tilfælde generer det hendes bevægelse - hun falder over sig selv. Twisteren kan give den lille ekstra hjælp, der gør at hun kan løbe frit uden at vælte.

Indtil videre er vi i tilvænningsfasen, hvor Twisteren bare sidder løst på og ikke er strammet op endnu. Lige nu gælder det bare om at hun accepterer at ha' den på.

Og til de nysgerrige et par rystede billeder af en Solstråle in action inkl, Twister

Ingen kommentarer: