torsdag den 31. maj 2012

Walk Aide!

EDIT: Siden nedenstående indlæg blev skrevet har jeg fået at vide af Kamilles fys at produktet faktisk findes i DK og bruges. dog kun til voksne, så vidt vi er orienteret. Det skal vi da ha' ændret på. Så nu tager kommunens fysser fat i Vejlefjord Neurocenter, som er de eneste i DK, der er autoriseret til at bruge Walk Aide. Vi skal ha' fundet ud af om ikke de vil bruge det på børn og vigtigst af alt; Om de ikke vil bruge det på Kamille :)

----------------------------------

Det her er I alle sammen nødt til at se og kende til...

Walk Aide er godkendt i Norge (og masser af andre lande), men ikke i DK. Hvorfor aner jeg ikke - begriber jeg ikke!!!

Tænk sig om min Solstråle kunne slippe for yderligere operationer og irriterende skinner, der nager i varmen og ikke tillader at man kan mærke græsset kilde mellem tæerne - skinner, der forudsætter at man altid skal købe 2 ens par sko, fordi skinnen kræver en størrelse større...tænk sig!!!

Se filmen - pigen hedder Zoey, men hun kunne lige så godt hedder Kamille Solstråle :)
og jeg kan godt forstå at moren i filmen får en klump i halsen og tårer i øjnene, når hun ser sin datter løbe og taler om de nye muligheder...Forestil dig at det er en film om Kamille eller måske dit eget barn, hvis du står i samme situation som os :)Det her skal det offentlige system da kende og de skal da forklare os, hvorfor det ikke er godkendt i Danmark. Kamilles læger skal i hvert fald se filmen ved næste kontrol!!!

2 kommentarer:

Thomas Nybo sagde ...

WalkAide er heldigvis godkendt i Danmark, og det kan sagtens tilpasses børn! Jeg har gjort det så sent som i sidste uge! :-) Så send endelig et henvisningsskema, som kan findes på Vejlefjords hjemmeside - så skal jeg ansøge kommunen osv. ;-)
Mange hilsner, Thomas Nybo, fysioterapeut

Thomas Nybo sagde ...

Og det bruges OGSÅ til børn! Der er flere børn i Danmark, der bruger en WalkAide dropfodsstimulator med stor succes.
Vh. Thomas Nybo