onsdag den 20. marts 2013

PrinsesseRacer

Når man er på vej mod de 5 år, så kan det godt virke lidt underligt at sidde i klapvogn...altså Kamille er nu ganske ligeglad og godt tilfreds.

Men hun vokser jo ud af den og andre mennesker ser måske ikke på hende med helt så forstående øjne, som os, der kender hende, når de ser et stort "dovent" barn, der øjensynlig har taget lillebrors plads i klapvognen. Det hjælper lidt at vi har tvillingeklapvogn, men snart gider lillebror jo ikke sidde i den længere.

Derfor har Kamille fået sin helt egen PrinsessRacer ....og hun er stolt af den

For god ordens skyld, skal jeg lige sige at det jo ikke er fordi Kamille ikke kan gå - eller nogle gange er jeg i tvivl om hun kan gå, for hun løber hele tiden ;)

Men Kamille udtrættes bare hurtigt fordi hun er spastisk i sit venstre ben, så hendes maksimale gangdistance er omkring 700 m herefter begynder hun at sidde i grøfter og kanter og studere dyre- og planteliv, fordi hun ikke vil indrømme hun er træt; "Er du træt, Kamille" - "Nej, jeg skal bare lige se hvad regnormen laver"!

Derfor tager vi aldrig nogen steder uden klapvogn - fremover bliver det så PrinsesseRaceren, der i øvrigt er fremstillet præcis til hende og derfor også foran har de bredeste hjul, de kunne fremskaffe. Så kører den nemlig meget bedre på grusveje og skovstier. Kamille er jo ikke en bypige - men en rigtig naturtøs :)

Ingen kommentarer: