mandag den 18. marts 2013

Så tog hun røven på os igen

Fantastiske Kamille tog røven på os alle igen.

Man skulle da mene at vi havde lært det, da neurologen kiggede på vores barn, der i en alder af 11 måneder lå på gulvet og ikke kunne andet end at krybe langsomt fremad og hun sagde at "Det skal I være glade for" og da Kamille så 9 måneder senere rejste sig op og gik - Dér skulle vi jo en gang for alle ha' lært at Kamille kan alt hvad hun vil.

Hun har et kæmpe potentiale og hun har ikke tænkt sig at lade det gå til spilde!!!

Kamille har ud af det blå lært at cykle - det er altså noget hun ikke kan, eller ikke kunne. Vi har snakket om det i meget meget lang tid; Hvordan vi skulle få Kamille til at cykle, når det venstre ben bare ikke ville lystre og følge med pedalen rundt.

Og så sidder vi der midt i aftensmaden og pludselig kommer hun cyklende ind i køkkenet fra stuen.

Forestil jer synet af en hel familie, der først sidder og ikke fatter hvad de ser og derefter i jubel springer op, jubler, griner og opfordrer til "mere - mere!" og i forvirringen helt glemmer aftensmaden.

Man må sige, det er rigtig god timing af hende, for jeg har netop i dag mailet med ergo'en ang. specialpedaler til at holde venstre fod fast. Og i morgen kommer denne ergo så forbi for at se hvordan hun kan hjælpe.... Tak, men ellers tak - Kamille klarer den selv!

Det kan godt være det ind i mellem (ok, ret tit!) trækker tænder ud af ha' et barn med handicap - men for dælen da: Det skulle være alle forundt at føle sådan stolthed over sit barn!

Se her min smukke vidunderlige fantastiske Solstråle-datter, der har lært sig selv at cykleOg for at gøre det hele endnu bedre så har jeg i dag puttet hende uden sut - åh, den har været undervejs så længe og forsøgt mange gange uden held.

I dag skete det så. Godt hjulpet på vej af ønsket om en ny lyserød prinsessecykel, som julemanden giver til piger, der sover uden sut.

åh, hvor er jeg glad og stolt.

1 kommentar:

Janni Pilgaard sagde ...

Sikke en dejlig historie. Der er ikke noget bedre end når vores børn pludselig lærer nyt vi ikke har regnet med.