mandag den 2. juni 2014

Fødselsdagsgaven

Om 43 dage bliver mit livs Solstråle 6 år - og fødselsdagsgaven bliver ingen overraskelse; Hende og jeg har allerede aftalt hvad hun skal have.

Hun må vælge lige præcis den SKOLETASKE hun har lyst til.

Jo, min smukke datter skal starte i skole. Nå nej, det er der jo ikke noget særligt i, når pigen bliver 6 år - i hvert fald ikke for alle de andre piger på 6 år. Men vi har altså været holdt hen i spænding med stor udredning ved et af Danmarks førende neurocentre for hjerneskader (puh, et grimt ord!!!) og en lang sej kamp for at de rigtige mennesker i kommunen kunne se det vi ser i vores datter.

For nogle måneder** siden fik vi forløsningen og svar på 9 måneders spørgsmål og uvished. Vores smukke datter er alvorligt udfordret på hendes indlæring og hun udtrættes urimeligt hurtigt pga. store vanskeligheder med visuel perception og sanseintegration, men hun har et stort potentiale, der blot kræver en målrettet og særlig indsats at udnytte til fulde.

Derfor skal hun starte i en S-klasse på kommunens specialundervisningscenter. Og vi er slet ikke nedslåede og vi føler ikke at vi har mistet noget - vi er sindsygt taknemlige for den plads og de muligheder, der følger med for hende. Nu er der chance for at hun kommer i hænderne på topprofessionelle mennesker, der ved hvordan hun skal støttes og udfordres, så hun ikke konstant ligger i det røde felt for stress og overbelastning.


Min Solstråle skal starte i skole og vi glæder os begge meget til at vælge fødselsdagsgaven; den mest perfekte skoletaske til en rigtig lyserød tøsetøs.** Ja, det er nogle måneder siden, så nyheden er ikke en rigtig nyhed længere. Men det skal altså lige bundfælde inden jeg kunne berette om det herinde

Ingen kommentarer: