søndag den 14. december 2008

Lille Kamille

Lille Kamille blev vejet og fundet for let for ca. 1 måned siden. Sundhedsplejersken indlagde en ekstra kontolvejning og mente at jeg skulle starte hende op på vælling.

som sagt så gjort, men Kamille var af en lidt anden mening og har ikke spist ret store portioner vælling. Kun sådan for syns skyld og måske for at gøre mor glad.
Alligevel blev hun godkendt til kontrolvejningen. Ikke at hun var blevet stor (6 kg fordelt på 66 cm), men nu ligger vægten stabilt på en kurve, selvom den er noget under gennemsnittet. Måske ligner hun bare sin mor...jo jo grin ikke...under deller, dansehåndtag og damemåsen er jeg faktisk ret slank ;)

Da vi blev frikendt af vægtpolitiet, kunne jeg atter slappe af og så tog min irrationelle ammehjerne lige et spin og synes det var en god idé at starte op på skemad - altså grød - netop som jeg fik at vide at det ikke længere var nødvendigt....???!!!

så Kamille er altså startet på grød i en alder af knap 5 måneder - en hel måned senere end Mathias gjorde. Jeg har bare ikke helt så travlt med at hun skal blive stor, som jeg havde første gang. Det går faktisk helt fint. Hun virker ikke så kræsen og er efter 3-4 dage også begyndt at finde ud af at køre maden baglæns i munden i stedet for ud ud ud.

Men det er ikke det eneste...hun leger også julenisse :)

Ingen kommentarer: