mandag den 13. januar 2014

Udredning

Vi kender vores Solstråle meget godt - vi ved præcist hvad der udløser overstimulering og hvad hun kan klare, vi er ikke i tvivl om hvordan hun vil reagere på et krav og vi ved nøjagtigt hvor stort og empatisk et hjerte hun har.

Der er dog stadig (ALTID!) punkter vi kan bliver klogere på, for der er ting hun gør eller ikke gør, som vi ikke kan forklare. Og fordi tiden render og hun skyder i vejret, så er det pludselig lige om lidt at hun bliver 6 år og dermed officielt skal være skoleklar. Derfor blev det vigtigt at forstå og kunne forklare de her udefinérbare ting hun gør.

Vi har derfor fået toppen af poppen til at udrede hende. Vi er lykkelige for at hun er kommet i hænderne på VISO og Vejle Fjords børneneurologiske center. Vi håber det kommer til at give os svar på nogle helt konkrete spørgsmål og at svarene kan hjælpe, i forhold til skoleplacering og eventuelle støtteforanstaltninger.

Nu er der kun tilbage at vente på at neuropsykologen og neuropædagogen kommer og fortæller os en masse kloge ting om hvordan vi bedst gebærder os for at udvikle Solstrålen mest muligt og give hende det bedste springbræt ud i livet

Ingen kommentarer: