onsdag den 2. september 2009

og lige et lille "hep"

Der skal ikke så store positive oplevelser til for tiden, for at vi synes det er stort :)

Kamille skal til øjenlæge og skal nok regne med at skulle følges altid pga hendes CP, der gør at hendes venstre øje er en anelse langsommere end højre (med andre ord, så skeler hun lidt - jeg kan nu ikke se det, men det kan specialisterne). Desuden er den epilepsimedicin hun får ret aggresiv (skal jo passe til epilepsien :S ) og har ubehagelige bivirkninger - kalkulerede bivirkninger!!! Hun risikerer at få synsskader i form af tunnelsyn - en permanent skade. Vi håber bare at det ikke sker - men i så fald, kan vi kun sige at hun må hellere leve med et synshandicap end blive mentalt retarderet eller autist - for det er valgmulighederne!

Øjenlægen i vores region, der har forstand på netop disse problemstillinger og i øvrigt også er god til børn har selvfølgelig ca. 1 års ventetid for nye patienter. Det kan vi lige som ikke vente på. Specielt problematikken omkring epilepsimedicinens følger skal følges tæt NU!!! Jeg var ved at tage kampuniformen på, for nu skulle der vel kæmpes igen... Men nej, sekretæren lyttede til min beretning om Kamille og sagde at hun beklagede meget, men at hun nok først kunne skaffe en tid til hende midt i oktober. Det må jeg sige at jeg er ganske godt tilfreds med :D

Desuden kan jeg berette at Kamille er ustoppelig. Hun sætter sig op på knæ og på numsen hele tiden, hun rejser sig op hele tiden og falder en gang i mellem Og det sidste nye og MEGET STORE er at hun kommer i kravlestilling :D HURRRAAAAAAA!!!!

Nu skal vi bare lære hende bevægelsen - lige som vi gjorde da hun skulle lære at krybe. Når hun har fåået fornemmelsen ind i kroppen, så begynder hun at gøre det selv...og ja, så kravler hun. Jeg regner med at kunne bringe den fantastiske nyhed i løbet af et par måneder...Og mon ikke fys'en får ret; at Kamille kan gå med støtte rundt om juletræet i år :) VILDT!

Ingen kommentarer: