fredag den 11. september 2009

Ridefys igen :)

VidunderligtVidunderligtVidunderligtVidunderligtVidunderligtVidunderligtVidunderligtVidunderligt.... =D

Kamille ÆÆÆLSKER at gå til ridefys. Hun sidder og hopper i autostolen, når vi kører ind i gårdspladsen ved rideskolen oog hun bare griner, synger og snakker i fryd, når de rider rundt i skoven. Og når hun ser mig, der glad venter, så vinker og smiler hun det største smil hun kan.

Det er simpelthen næsten UTROLIGT hvor meget Kamille har ud af ridefysioterapi - Helt igennem vidunderligt og i hvertfald bemærkelsesværdigt!

Kamille har været afsted 4 gange nu - sidste gang i går. I de sidste 3-4 uger har hun gjort så store motoriske fremskridt at jeg knapt fatter det :)

Hun kunne krybe og ved armene trække sig op i stående stilling, men kravleposition har været meget meget svært fordi hun simpelthen var for svag omkring hoften og slet ikke kunne lægge vægt på venstre arm/skulder.

Den snu læser vil nok kunne ane, hvor dette bærer hen ;)

Nu er hun pludselig så stærk omkring hoften at hun selv sætter sig i knæstilling, hun rejser sig, så hun står på knæ og hun stiller sig i kravleposition og har fuld vægt på armene og til tider har hun al vægten på venstre arm, fordi hun lige skal ha' fat i noget legetøj med højre. Kamille har enddog taget et enkelt lille "kravleskridt", hvis der er noget der hedder det :) Og det er jo helt vildt!!! Hun bruger venstre arm mere og mere....vi har flere gange i den forløbne uge set hende række ud med venstre for at få fat i noget. Før har hun ALTID bare brugt højre. Det bedste af det hele er jo egentligt at vi kan se at hun føler sig tilpas med sine nye færdigheder og selv stoler på at hun kan...hun kaster sig fremover og ved at hendes arm er stærk nok til at tage fra :)

I kan se hvor dygtig hun er blevet på filmen nedenfor...den er lidt lang, men hun er jo lækker at kigge på ;)

Vi er bare sindsygt lykkelige for vores fightermus og hendes altid smilende øjne og kærlige kys.

Ingen kommentarer: