mandag den 1. oktober 2007

"KOM-SAMMEN-SÆSON"

Ja, nu er den da for alvor gået i gang - sæsonen, hvor vi skal komme hinanden ved og inviteres til "halløj" til højre og venstre.

Ikke fordi jeg har noget i mod det, men man bliver da helt forpustet bare ved at kaste et lille blik på kalenderen. Bare vent, inden vi har set os om er der julepynt i butikkerne, for slet ikke at tale om fyrværkeri!

Vores kalender er booket de næste 2 måneder. Faktisk er jeg begyndt at planlægge ind i 2008 nu.
Heldigvis skal Mathias kun passes 1 enkelt gang, derudover er det børnevenligt. Det forsøger vi i det hele taget at indrette os efter. Det er den berømte "har man sagt A, må man også sige B" - Vi ønsker ikke at leve 2 liv - 1 med Mathias og 1 uden. Vi er nu heller ikke fanatiske og kan sagtens tage afsted og slå os løs uden ham og uden dårlig samvittighed. Vi gider bare ikke at det er den ene weekend efter den anden.

Vi ligger selv ud på lørdag med at fejre Mathias' fødselsdag for familien. Det bliver hyggeligt og jeg har planlagt flere sjove "børneaktiviteter", som jeg tror kan give det hele et præg af børnefødselsdag på trods af at Mathias er det eneste barn tilstede.

Nå, det blev vist bare til en sludder for en sladder...

Ingen kommentarer: