søndag den 10. maj 2009

Lidt opdatering

altså det går sgu' stærkt nogen gange...

Mathias cykler uden støttehjul!!! Jeg ved godt nok ikke hvad der er normalt, men jeg synes det er tidligt. I sær taget i betragtning at han lige har haft fysioterapeut ordineret af børnehaven pga. dårlig balance og koordination (?) Fysen sagde at han ikke er helt alderssvarende udviklet motorisk pga hans massive øreproblemer og astma. Men det er han så åbenbart ligeglad med og cykler derudaf... :)

Kamille spiser!
vi har kæmpet og kæmpet og opgivet at få Kamille til at spise. Det har godt nok været sejt at gennemskue hvordan vi skulle få hende til at spise uden gråd og timelang kamp. Og hun har jo ikke så meget at tage af - lille mus. Men vi opgav og håbede at det ville blive bedre, når hun kom i dagpleje og mon ikke!!! Siden torsdag har hun spist og spist og spist alt og meget. Jeg er så forundret og glad :) Jeg tror hun har en hemmelig aftale med sin dagplejemor...hun er slet og ret blevet bestukket ;)

Sikke en fryd at kunne sidde til konfirmation i dag og bare give Kamille det at spise, der nu en gang blev serveret - i stedet for at bøvle med pulvermad, frugt, brødstumper og alt muligt andet og i sidste ende ikke vide om hun er mæt. Skønt!!!

1 kommentar:

Alphafeen sagde ...

Tog også længe inden Fjord ville spise og ja pyh det er hårdt at prøve og prøve og ingenting virker. Så tillykke med den nye appetit :-) og selv cyklende dreng