mandag den 27. april 2009

Handicap - før og nu!

Da Kamille blot var et lille myr i min mave, skrev jeg et indlæg om at jeg ville fravælge et handicappet barn, hvis det blev resultatet af scanningen.

For pokker, hvor er det godt at Cerebral Parese ikke kan ses på en scanning.

Jeg ville da under ingen omstændigheder fravælge Kamille - og jeg ville heller ikke ønske at jeg havde vidst det inden jeg forelskede mig i hende, så det ville ha' været lettere for mig at fravælge hende.
Jeg skriver i det gamle indlæg at jeg vil spare Mathias for den belastning det vil være at få en søskende med et handicap - Ak, hvor vidste jeg bare INGENTING. Mathias og Kamille er så tæt forbundet og har så stor kærlighed til hinanden at andre bemærker det og synes det er noget af det stærkeste de har set.

Jeg er klar over at Kamilles handicap ikke er så stort og at andre familier med børn med svære handicap måske nok oplever en stor belastning på familielivet og andre søskende. Dette indlæg er derfor ikke en "tale" i mod abort pga. handicap, men blot et udtryk for min lettelse over at vi ikke kunne se Kamilles "skade" på en scanning.

og hvis I kigger på billederne herunder, forstår I jo også hvorfor man ikke kan fravælge et så charmerende barn ;)

2 kommentarer:

Alphafeen sagde ...

Nårh hvor i ligner :) :)...er i glade for den der stol? har kigget på dem...

Heidi sagde ...

ja, christina, vi er meget glade for Bumbostolen. Men jeg vil tro at du er for sent ude...duer ikke rigtigt til store børn; de kan "poppe" ud af den og slå sig :S Kamille er aldersmæssigt for stor til den, men da hun er bagud både i vækst og motorisk sidder hun fint i den endnu :)